Center-logo

از نظر زیبایی شناسی، چشم ها مهم ترین بخش صورت هستند. چشم ها نشان دهنده سن فرد و منعکس کننده حالت هیجانی و خلقی وی هستند و متاسفانه چشم ها و پلک ها زودتر از سایر اعضای بدن علائم پیری را نشان می دهند.

عمل جراحی پلاستیک پلک ها که اصطلاحا «بلفاروپلاستی» نامیده می شود برای برداشتن پوست اضافی، برداشتن پف پلک ها و در مواردی اصلاح گودی آن ها طراحی شده و هدف اصلی آن جوان سازی چهره افراد است.

چه کسانی کاندید جراحی زیبایی پلک هستند

بهترین کاندیداهای جراحی زیبایی پلک کسانی هستند که حداقل 35 سال سن دارند و شل شدن و آویزان شدن پوست پلک ها یا پف زیر چشم باعث تغییرات ناخوشایند در چهره آن ها شده است (البته در موارد استثنایی افراد جوان تر که به دلایل خاص مشکلات فوق را پیدا کرده اند نیز می توان تحت عمل جراحی قرار داد.)

برای جراحی لازم است که فرد به طور کلی سالم بوده و بیماری خاصی نداشته باشد. شخص باید انتظارات واقع بینانه و معقولی از عمل جراحی و نتایج آن داشته باشد و در این خصوص دیدن تصاویر قبل و پس از جراحی سایر افراد و احیانا مشورت با افرادی که قبلا جراحی شده اند می تواند کمک کننده باشد.

باید توجه داشت که جراحی بلفاروپلاستی این موارد را بهبود نمی بخشد:

1. حلقه های سیاه اطراف چشم

2. چروک های اطراف پلک و بین دو ابرو و پیشانی (برای اصلاح این موارد تزریق بوتوکس روش مناسبی است.)

3. افتادگی ابرو که به طور همزمان با عمل جراحی بلفاروپلاستی یا به طور جداگانه در یک جلسه دیگر به جراحی نیاز دارد.

آمادگی‌های قبل از جراحی

قبل از عمل جراحی یک معاینه دقیق چشم پزشکی ضروری است. تعیین قدرت بینایی، بررسی وضعیت لایه اشکی، بررسی حرکات چشم و اعصاب حرکتی و حسی چشم و صورت، بررسی وضعیت ابروها و قرینه بودن آن ها از جمله معایناتی است که باید انجام شوند.

در صورت وجود بیماری خاص یا حساسیت دارویی و یا مصرف داروی خاص باید به پزشک معالج اطلاع داده شود. لازم است داروهای رقیق کننده خون از جمله آسپرین و مشابه آن طبق نظر پزشک معالج از 10 روز تا 2 هفته قبل از عمل قطع شوند.

قبل از عمل باید وضعیت سیستمیک شخص بررسی شده، آزمایشات خون مورد نیاز انجام شود و در صورت تشخیص بیماری خاص باید بررسی و در صورت نیاز با متخصص مربوطه مشاور شده و تحت درمان قرار گیرد.

روش درمان

معمولا جراحی به صورت سرپایی انجام می شود و نیازی به بستری شدن ندارد و تقریبا همیشه جراحی با بی حسی موضعی انجام می شود. در موارد بسیار استثنایی بسته به وضعیت بیمار و در صورت صلاحدید پزشک، ممکن است جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام شود.