Center-logo

معرفی بخش جراحی عمومی

اعمال جراحی که در بیمارستان مهرگان انجام می شود، اعمال جراحی مربوط به دستگاه گوارش، مری، توده های مری (خوشخیم و بد خیم) اعمال جراحی مربوط به توده های معده که شامل اورژانس و غیر اورژانس تقسیم می شوند.

اعمال جراحی اورژانسی که روی معده انجام می شوند معمولا شامل پارگی های معده یا خونریزی های دستگاه گوارش که بیشتر مربوط به معده هستند.همچنین تومور های خوشخیم و بد خیم معده هم شامل این موضوع می باشند.

اعمال جراحی روده بزرگ و روده باریک که بشتر تومور های(خوشخیم یا بد خیم) روده بزرگ هستند.همچنین جراحی های قسمت های تحتانی دستگاه گوارش شامل هموروئیدو فیشر در این بیمارستان انجام می شود.

اعمال جراحی بافت ریه، فتخ های مختلف مثل کشاله ران، شکمی، ناف و بقیه قسمت ها به صورت باز و یا لاپراسکوپی در این مرکز قابل انجام هست.

همچنین برخی از اعمال جراحی که نیاز به نمونه برداری و پاتولوژی حین عمل را دارند مانند اعمال جراحی تیروئید، غدد درون ریز ، غده تیموس و همچنین اعمال جراحی تومور های خوشخیم و بدخیم پستان، این مرکز از امکان فروزن سکشن (نمونه برداری حین عمل جرای) برخوردار است.

همچنین اعمال جراحی سبک تر مثل توده هایی که در قسمت های مختلف بدن موجود هست قابل انجام است.