Center-logo

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی مهرگان قزوین به عنوان بیمارستان پاک، کلیه مراقبت ها و پروتکل های بهداشتی را برای اطمینان خاطر در جهت عدم انتقال هرگونه بیماری عفونی مخصوصا کرونا در کلیه اقدامات خود رعایت می نماید. باتوجه به تفاهم صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی قزوین و همچین به دلیل عدم وجود امکان ارائه خدمت به بیماران محترم مبتلا به کرونا از پذیرش آنها در این بیمارستان معذوریم.

تمامی پروتکل هایی اجرایی مطابق با آخرین دستورعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان می باشد . با توجه به استقرار ایستگاه کنترل اولیه در محل ورودی بیمارستان کلیه افراد مراجعه کننده از نظر تب و علائم ظاهری مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت مشاهده هر مورد مشکوک برای بررسی بیشتر به واحد تریاژ اورژانس راهنمایی می گردند. و همچنین در این مکان از ورود افراد بدون داشتن ماسک و همراه بیش از یک نفر جلوگیری به عمل می آید و استفاده از محلول ضدعفونی کننده برای شستشو دست در هنگام ورود برای مراجعین الزامی می باشد.

کلیه مراجعین به بیمارستان برای دریافت هرگونه خدمات درمانی و پاراکلینیکی قبل از پذیرش در واحد تریاژ ، توسط پرستار آموزش دیده به وسیله تجهیزات تشخیصی مجهز مورد بررسی قرار گرفته می شوند و باتوجه به شرح و حال اخذ شده در صورت مشاهده هرگونه علامت مشکوک به بیماری کرونا از ادامه روند پذیرش بیمار جلوگیری به عمل می آید.

واحدتریاژ

اقدامات بیمارستان مهرگان در جهت اجرای پروتکل های بهداشتی

حفظ فاصله گذاری بیش از 1.5 متر برای افراد مراجعه کننده در فضای بیمارستان

رعایت حفاظت فردی کلیه پرسنل بیمارستان در تمامی بخش ها