Center-logo

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مهرگان در پی عمل جراحی قلب باز دکتر حکیم جوادی متخصص اورولوژی و پیشکسوت جامعه جراحان استان قزوین،ریاست بیمارستان به عیادت از ایشان حضور پیدا کردند.

در این ملاقات که آقای دکتر فرزام متخصص جراح قلب هم حضور داشتند شرح مختصری از اقدامات و عمل موفق آمیز ایشان بیان شد.

در ادامه دکتر حکیم جوادی ضمن تشکر از دکتر فرزام و کادر پزشکی افزودند: خوشبختانه با راه اندازی و ارائه خدمات بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی بیمارستان مهرگان در استان قزوین شاهد فراهم امدن امکانات لازم براي معالجه بیماران هستیم،که کمبود این امکانات در گذشته جز مشکلات اصلی حوزه درمان این استان بود و خدمات فراهم شده در این مرکز نیاز مراجعه بیماران به مراکز در شهر های دیگر را کاملا بر طرف نموده است.

ضمنا دکتر سیداحمدیان رياست بيمارستان از زحمات شبانه روزی کادر پزشکی و درمان گروه قلب بیمارستان قدردانی و با تایید سخنان دکتر حکیم جوادی اضافه کردند که یکی از اقدامات حیاتی برای بیماران قلبی ارایه خدمات در کوتاه ترین زمان ممکن،همراه با تجهیزات ویژه در کنار کادر درمانی مجرب می باشد که به حمدالله تمامی این موارد در این مرکز مهيا شده است.
در ادامه برای ایشان سلامتی و تندرستی روز افزون را از خداوند متعال خواستار شدند.

اشتراک در
اطلاع از