آشنایی با جراحی های لیزری چشم

عمل لیزیک که شامل جراحی فمتولیزیک، پی آر کی یا لازک و فمتواسمایل می شود متداول ترین درمان برای بیماران دارای آستیگمات چشم است و آنها را برای همه عمر بی نیاز از عینک می کند. لیزیک چشم پس از معاینه دقیق توسط چشم پزشک برای اکثر بیماران تجویز می شود و نتیجه بسیار موفقیت آمیزی دارد. موفقیت عمل لیزیک بسیار بالا است به این معنی که عوارض عمل لیزیک بسیار نادر است و نگرانی خاصی بیماران را تهدید نمی کند. بیمارستان فوق تخصصی مهرگان پیشرو در انجام عمل جراحی لیزیک شامل فمتولیزیک، پی آر کی یا لازک و لیزیک است. برای اطلاع از جزییات بیشتر درمان آستیگمات چشم با لیزیک ادامه این مطلب را بخوانید. سوالات خود را می توانید با مراجعه به وب سایت بیمارستان مهرگان به نشانی www.mehreganhospital.ir با ما در میان بگذارید.

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم یکی از راه های اصلاح عیوب انکساری چشم استفاده از تکنیک های عمل جراحی لیزری است که قبلاً به نام عمل جراحی لیزیک چشم شناخته می شد و امروزه با پیشرفت علم چشم پزشکی با استفاده از دستگاه های فمتولیزیک چشم انجام می شود.

خانواده عمل های جراحی لیزیک مانند عمل جراحی PRK، لازک چشم، فمتولیزیک چشم و اسمایل یک روش جراحی سرپایی چشم است که برای اصلاح دوربینی، نزدیک بینی و آستیگماتیسم در افراد مبتلا به عیوب انکساری به‌ کار می رود. این روش یکی از مناسب ‌ترین و سریع ‌ترین شیوه‌ های اصلاح عیوب انکساری چشم است. در عمل جراحی فمتولیزیک چشم ابتدا برش نازکی از قرنیه ایجاد می ‌شود، سپس بیمار با راهنمايي جراح چشم پزشک بیمارستان مهرگان، به چراغ چشمك زن بالای سر خود نگاه می ‌کند؛ این مرحله زمانی است که لیزر دستگاه فمتولیزیک چشم برروی سطح قرنیه چشم تابانده می شود. عمل جراحی فمتولیزیک چشم و فمتواسمایل از جدید ترین روش ‌های نوین اصلاح نزدیک ‌بینی، دوربینی و آستیگماتیسم است که به‌ وسیله لیزر فمتوسکند انجام می ‌شود. در حال حاضر رایج ‌ترین کاربرد آن مربوط به برش قرنیه چشم است و می ‌توان آن را فرم برتر عمل جراحی PRK و لازک دانست.