گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان مهرگان

به مناسبت روزجهانی بهداشت دست، واحد کنترل عفونت بیمارستان فوق تخصصی مهرگان قزوین کمپینی را با شعار «به پاکیزگی لبخند بزنید، از طریق رعایت بهداشت دست» در این مرکز با همکاری شرکت سازیبا/ میکروزد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مهرگان، آرزو احمدی سوپروایزر کنترل عفونت این بیمارستان در توضیح این خبر و با اشاره به تاریخچه  برگزاری روز جهانی بهداشت دست اظهار داشت:

در سال های اخیر بهداشت دست به عنوان یکی از مهمترین اقدامات پیشگیری کننده از انتشار عوامل بیماری زا در محیط های بهداشتی- درمانی معرفی شده است و هرسال در روز پنجم ماه می (۱۵ اردیبهشت) در سراسر جهان برنامه های متنوعی در مراکز درمانی و جامعه جهت تشویق افراد به رعایت این اقدام بهداشتی صورت میگیرد.

سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان مهرگان نقش کارکنان بهداشتی را در این بین بسیار مهم عنوان نمود و افزود: کارکنان بهداشتی با رعایت بهداشت دستها در مراقبت از بیمار، سبب کاهش بار آلودگی میشوند . بیمارستانها جهت دستیابی به  استراتژی رعایت ۵ موقعیت بهداشت دست تلاش میکنند تا با آگاهی بیشتر، تغییر نگرش و رفتار نسبت به این اقدام بهداشتی دست یابند.

بیمارستان مهرگان برای ترویج فرهنگ شستشوی دست در بین کارکنان و مراجعین برای بزرگداشت این روز کمپین بزرگ شستشوی دست را در محل درمانگاه اورژانس، مقابل بخش های بستری و اطاق های عمل، سالن درمانگاه های عمومی و سالن درمانگاه های تخصصی ؛پرستاران و کارشناسان همراه با توزیع بسته های آموزشی به مراجعین و کارکنان در مورد نحوه شستشوی دست و معرفی مواد ضدعفونی کننده آموزش دادند که با استقبال بی نظیری روبرو گردید.جانمایی بنرهای آموزشی با شعار سال ۲۰۱۷ در قسمتهای مختلف بیمارستان، الصاق پوسترهای رنگی و توزیع بروشورهای آموزشی در بخشها و واحدها، توزیع محلولهای ضدعفونی دست به کارکنان و بیماران به همراه آموزش مراحل ضد عفونیدستها بوسیله ی محلول واسیدهای هندرآب جیبی، از جمله برنامه های تدارک دیده شده دیگر بود .

روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی مهرگان/ خبر: شیرین امیرشاهی / عکس : سعید آریان

برای دیدن تصاویر بیشتر به قسمت : درباره بیمارستان/گالری تصاویر مراجعه فرمایید.